torsdag 20 februari 2014

"Förr eller senare exploderar jag" av John Green

Förr eller senare är en av de mest underbara böcker jag läst. Innehåller 308 unika sidor som jag lyckades läsa klart på endast fyra dagar. Boken innehåller sorg, glädje, romantik, filosofi, litteratur, vänskap och så vidare. Allt möjligt helt enkelt, nerpackat i en bok. Du kommer in i boken på 1 sekund och tro mig, du kommer inte vilja sluta läsa. Hur ska denna underbart glädjerika men ändå sorgliga historia sluta?

Hazel Grace lider av cancer och besöker en stödgrupp med cancersjuka barn i kyrkan. En dag kommer Agustus Waters och är med på mötet. Sedan den tagen kan de inte släppa taget om varandra. De är med om äventyr som de klarar med hjälp av varandra, är med om underbara saker och förgyller sina önskningar. Deras kärlekshistoria är överträffande och de tar en dag i taget, lever i nuet. Man får läsa allt om deras vardag och hur deras liv ser ut. Deras tankar och åsikter.



En underbar bok för ALLA i ALLA åldrar! Hitta den så fort som möjligt, ni kommer INTE att ångra er! Boken får lätt 10 böcker av 10 möjliga, helt fascinerande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar